Werken bij Van Wijk

Van Wijk Nieuwegein is een middelgroot familiebedrijf in de grond-, weg- en waterbouw in de regio Midden-Nederland. Onze 150 medewerkers houden zich voornamelijk bezig met provinciale en gemeentelijke civiel- en cultuurtechnische werken. Van Wijk maakt onderdeel uit van ReintenInfra BV Werken bij Van Wijk Nieuwegein betekent ingezet worden op veelzijdige projecten. Onze medewerkers werken zelfstandig en dragen eigen verantwoordelijkheid. Flexibiliteit, werksfeer en collegialiteit zijn belangrijke eigenschappen van de medewerkers bij Van Wijk. Hieronder vindt je onze actuele vacatures.

Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld, ook niet het ‘vrijblijvend’ toesturen van CV’s.

Open sollicitatie

Staat de vacature waar jij naar zoekt niet in ons lijstje, maar ben je geïnteresseerd in werken bij ons? Laat het ons dan ook even weten, nemen we toch even contact met je op.

Contact

Kom jij ons helpen bij het managen van grondwater? 

Voor Schijf Bronbemaling zijn wij op zoek naar een ervaren Uitvoerder Bronbemaling. In deze functie  ben je een spil in de organisatie, want hoewel bemaling ‘slechts’ een schakel in het complete bouwproces is, het is wel een basisvoorwaarde voor een succesvolle uitvoering. Wij rekenen op jou om voor een goede voorbereiding en uitvoering van het werk, waarbij je veel contact hebt met opdrachtgevers, medewerkers en bedrijfsleiding. Daarnaast plan je, in overleg met je collega’s van de planning, het personeel en materieel in. Jouw toekomstige baan is dus verrassend veelzijdig!

Wie zoeken we?

Jij bent daadkrachtig, een harde werker en geniet ervan om elke dag in de buitenlucht te werken. Door je enthousiasme weet jij je collega’s te motiveren en op een juiste manier aan te sturen. Met jouw creativiteit, daadkracht en analytische vermogen zorg je voor een goede uitvoering van de projecten en een goede sfeer in het team. Daarnaast ben je flexibel, kostenbewust en proactief. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur ruime ervaring op het gebied van bronbemaling.

Heb je nog niet zoveel ervaring in bronbemaling, maar word je wel enthousiast bij het lezen van deze vacature, dan vragen wij je om ook te reageren. Wij kunnen, met alle kennis en kunde die wij in huis hebben, een mooi opleidingstraject verzorgen. Uiteraard komt de functie met een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.

Ben jij degene die wij zoeken, of heb je misschien nog vragen, bel dan even met Projectleider Jaap Wiersma op 06 – 11 76 99 89. Je mag ook je motivatie en CV sturen naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.

Als Voorman Groen binnen Van Wijk Groen ben je verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden van zowel de aanleg als de onderhoudsprojecten. Je geeft leiding aan de ploeg, maar werkt ook mee tijdens de uitvoering in de projecten. Hiervoor ben je communicatief vaardig, pro-actief en klantgericht. In deze functie houd je de voortgang van het project in de gaten en rapporteer je aan de uitvoerder. Afhankelijk van de omvang van de projecten, ben je soms met verschillende projecten tegelijk aan de slag. Wil je meer weten over de functie? Bel of mail met Arie Bal, onze Projectleider Groen. Arie is te bereiken op 06-10417361 of via abal@vanwijknieuwegein.nl. De sollicitatiebrief mag je ook richten aan Arie.

Werk jij graag in de buitenlucht en ben je bekend met het stratenmakers vak? Wij zoeken per direct een assistent stratenmaker. Als leerling / assistent ondersteun jij de stratenmaker. Jij helpt bij het uitvoeren van opdrachten op het gebied van aanleg, renovatie en onderhoud van klein- en grootschalige bestratingswerkzaamheden. Als leerling / assistent zorg je ervoor dat de stratenmaker goed door kan leggen en straten. Jij brengt zand, stenen en begint met het uitzetten van de te straten plek. Ervaring is handig maar absoluut geen vereiste. Bij Van Wijk wordt ook de kans geboden om het vak te leren. Belangrijk is wel dat je een juiste instelling en mentaliteit hebt! Wil jij bij ons aan de slag als leerling / assistent stratenmaker, bel met Miranda, Judith of Mirjan van de afdeling Personeelszaken. Je kunt ons bereiken op 030-6061555, of solliciteer via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl

Van Wijk Nieuwegein is een onderdeel van ReintenInfra BV. Een familiebedrijf met een pragmatische instelling. Elk bedrijf binnen ReintenInfra kent haar eigen DNA, maar samenwerken en elkaar versterken waar kan, is het collectieve uitgangspunt.

Als controller bij Van Wijk Nieuwegein ben je druk met financiele rapportages, fiscaliteiten en vaststellen van de jaarrekening van het bedrijf. Bedrijfskundige en strategische vraagstukken bekijk je daarnaast ReintenInfra breed en adviseert zowel de bedrijfsdirectie als de DGA van ReintenInfra, Herman Reinten.

In 2018 is Van Wijk Nieuwegein onderdeel geworden van ReintenInfra. De synergie is in volle gang. Daarnaast is ook de vernieuwing van het bedrijf gaande en zijn de administratieve systemen met een omslag bezig.

Als controller is een gevoel van ondernemerschap noodzakelijk binnen een familiar bedrijf. Je houdt van korte lijnen en put energie uit het sparren met de directie. Je denkt in oplossingen. Je werkt vanuit ons kantoor in De Meern en/of Nieuwegein. Je geeft op stimulerende wijze leiding aan vijf medewerkers.

Wil je meer weten over de functie en heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op Herman Reinten, neem dan contact op via herman@reinten.nl of 06-52634512. De sollicitatiebrief mag ook naar Herman.

De werkvoorbereider is slagvaardig en een echte teamspeler.  Voor deze functie heb jij kennis van bouwprojecten van concept tot realisatie. Het belangrijkste is echter dat jij je thuis voelt in ons team, de juiste personen weet samen te brengen, en samen gaat voor resultaat. Je bent eigenlijk een echte regelaar. Een opleiding civiele techniek is zeer gewenst, maar ook een MBO-HBO-er met een sterk organisatorisch en technisch is welkom. Bel met de directeur van Van Wijk, Michel Hoeke 06-11008581. Direct solliciteren kan ook via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl 

Tja, wat doet een calculator? Het zelfstandig calculeren van GWW-werken, het opstellen van offertes en projectvoorstellen, deelnemen in Tenderteams en prijzen opvragen en offertes vergelijken. Vaak heb je hiervoor een civiele opleiding op MBO of HBO niveau. Bij voorkeur heb je circa 3 jaar ervaring in de GWW sector en heb je relevante calculatie ervaring en kennis met RAW en geïntegreerde contracten. Voldoe je niet helemaal aan dit profiel, maar heb je wel affiniteit met civiele techniek en ambieer je een functie als calculator, bel dan ook maar even. Bel met de directeur van Van Wijk, Michel Hoeke 06-11008581 Direct solliciteren kan ook via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl 
De uitvoerder is onze ‘ondernemer’ op het werk. Bezig met de dagelijkse leiding op en coördinatie van een project, maakt de de planning, zorgt voor maatvoering en kostenbewaking. Met minimaal opleiding MTS GWW of gelijkwaardig niveau en ervaring in GWW. Dat weet je natuurlijk allemaal al lang. Je vindt het ook een geweldige functie, maar bent misschien wel toe aan de volgende stap. Die naar Van Wijk.
Meer weten? bel gerust met directeur de van Van Wijk, Michel Hoeke 06-11008581 Direct solliciteren kan ook via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl 
Grondwerkers
Voor het leggen van PVC en betonriool, het stellen van kolken en voorbereidingswerkzaamheden t.b.v. straatwerk. ervaring is natuurlijk een pre en een rijbewijs B zeer gewenst. Je bent in bezit van geldig VCA certificaat.
Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op. Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.
Voor het zelfstandig calculeren en/of werk voorbereiden. Zoals het opvragen van prijzen, offertes vergelijken, contact onderhouden met opdrachtgevers en opstellen van planningen. Hiervoor beschik je over een minimaal civiele opleiding op MBO of HBO niveau en ruime ervaring in GWW en relevante calculatie ervaring. Bij voorkeur heb je ervaring in het samen opstellen van een EMVI plan kun je werken met UAV-gc. Anders bel even met Michel Hoeke, directeur bij Van Wijk, 06-11008581. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl 

Wat een machinist op een mobiele kraan doet vergt natuurlijk niet veel toelichting. Jij als vakman weet wat het vak inhoudt. Daar is kennis en kunde voor nodig.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op. Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kn je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.

Wat een machinist op een asfaltmachine doet vergt natuurlijk niet veel toelichting. Jij als vakman weet wat het vak inhoudt. Daar is kennis en kunde voor nodig.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op. Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.

Wat een machinist op de wals doet vergt natuurlijk niet veel toelichting. Jij als vakman weet wat het vak inhoudt. Daar is kennis en kunde voor nodig.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op. Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.

Wat een asfalt-afwerker doet vergt natuurlijk niet veel toelichting. Jij als vakman weet wat het vak inhoudt. Daar is kennis en kunde voor nodig.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op. Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.

Jouw werkzaamheden vinden plaats in de wegenbouw. Je zult zowel overdag als ‘s nachts worden ingezet. Dit is voor jou geen probleem. Jouw activiteiten zijn voornamelijk veeg-zuigactiviteiten in de wegenbouw, het vegen met spuitbalk of extra rolbezem. Hiervoor ben je in het bezit van een rijbewijs B en C met code 95, ben je een teamplayer met flexibele instelling, in het bezit van VCA basisveiligheid (of dit wil je snel behalen) en heb je bij voorkeur ervaring in de wegenbouw.

Ook als je wel ervaring hebt als chauffeur in de wegenbouw, maar niet op de veeg-/zuigwagen maken we graag een afspraak met je. Uiteraard moet je wel bereid zijn om verder opgeleid te worden.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op. Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.

Wat een balkman op de asfaltset doet vergt natuurlijk niet veel toelichting. Jij als vakman weet wat het vak inhoudt. Daar is kennis en kunde voor nodig.

Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op. Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.

Ben jij een enthousiaste calculator met praktisch inzicht en vind je het leuk om een deel van het aangenomen werk ook zelf voor te bereiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Calculator / Werkvoorbereider maak je calculaties van onder andere RAW bestekken,  vraag je offertes op en beoordeel je deze en stel je planningen op. Ook denk je mee in praktische oplossingen en weet je als geen ander wat nodig is om projecten te realiseren. Je beschikt over een civiele opleiding op MBO of HBO niveau en hebt ervaring als calculator/werkvoorbereider in de civiele kunstwerken. Bij voorkeur heb je ook kennis van renovatie en betonherstel. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Rob Peerdeman, Projectleider. Rob is te bereiken op 06-55748503. Direct solliciteren kan ook via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.

Wij zijn op zoek naar een handige alleskunner. Betontimmerman bij Van Wijk Nieuwegein houdt meer in dan alleen bekistingen plaatsen. Je maakt samen een civiel kunstwerk (bijvoorbeeld een brug of en kademuur) en je voelt je hier verantwoordelijk voor van begin tot eind. Je voelt je verbonden met het project en bent de spin in het web. Je werkt aan zeer uiteenlopende projecten en geen dag is hetzelfde. Bij voorkeur heb je relevante werkervaring in de betonwereld. Van Wijk Nieuwegein is sterk in het apartere betonwerk. Voorgespannen bruggen en viaducten met toog, ronde vormen etc. Ook zijn we actief in de betonreparaties en onderhoud aan civiele kunstwerken. Mocht je dit interessant vinden, dan liggen hier ook mogelijkheden te over. Wil je bij ons aan de slag als Betontimmerman, bel dan met Miranda, Judith of Mirjan van de afdeling Personeelszaken. Je kunt ons bereiken op 030-6061555, of solliciteer via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl.

Als assistent bronbemaling zorg je ervoor dat de bemalingen op de juiste manier machinaal of handmatig aangelegd worden. Dit doe je door het installeren van pompinstallaties voor het drooghouden van riolen of polders. Daarnaast help je mee bij de installatie van ontijzeringsinstallaties. Het invullen van storingsdiensten maakt onderdeel uit van het werk. flexibilieit van belang. Wil je meer weten over de functie, bel dan met Jaap Wiersma. Jaap is te bereiken op: 030-6665225. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, via sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl