Werken bij Van Wijk

Van Wijk Nieuwegein is een middelgroot familiebedrijf in de grond-, weg- en waterbouw in de regio Midden-Nederland. Onze 150 medewerkers houden zich voornamelijk bezig met provinciale en gemeentelijke civiel- en cultuurtechnische werken. Van Wijk maakt onderdeel uit van ReintenInfra BV

Werken bij Van Wijk Nieuwegein betekent ingezet worden op veelzijdige projecten. Onze medewerkers werken zelfstandig en dragen eigen verantwoordelijkheid. Flexibiliteit, werksfeer en collegialiteit zijn belangrijke eigenschappen van de medewerkers bij Van Wijk. Hieronder vindt je onze actuele vacatures.

Technisch / Administratief medewerker voor 20 uur per week, bij voorkeur verspreid over 5 dagen

Wat hoort zo al bij jouw werkzaamheden? Het invoeren werkbriefjes; In- en uitboeken magazijnuitgiftes; Verwerken dagrapporten; Aanmaken inleenbonnen; Controle inkoopfacturen; Uitlezen tankgegevens; Opstellen kostenoverzichten ten behoeve van facturatie; Uitwerken testrapporten “brandbronnen”; Materieel, werkplaats voorzien van keuringslijsten en verwerken keuringsrapporten; Bestellingen verrichten kantine benodigdheden, kantoorartikelen en werkkleding; Archivering; Telefoon aanname; Ondersteuning calculatie/werkvoorbereiding. Voor deze functie zoeken wij een collega met minimaal MBO werk- en denkniveau en natuurlijk bij voorkeur affiniteit met bronbemaling en civiele werkzaamheden. Je werkt in een klein team op onze vestiging in De Meern.  Interesse: Neem dan snel contact met ons op. Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl, of bel 030-6061555 en vraag naar Astrid of Mirjan van de afdeling Personeelszaken.

Calculator / Werkvoorbereider bij Schijf Bronbemaling
Voor het zelfstandig calculeren, offreren en voorbereiden van bemalingswerkzaamheden. Denk hierbij aan bronbemalingen ten behoeve van rioolsleuven en bouwputten, bemaling d.m.v. deep wellen, boren van brand- en sprinklerbronnen en tijdelijke pompinstallaties. Naast het calculatiewerk ook het verzorgen van meldingen en vergunningaanvragen voor bemalingen, de rapportage van geteste brand- en sprinklerbronnen en opstellen van bemalingsplannen.
Voor deze functie zoeken wij een collega met een civiele opleiding op MBO of HBO niveau en natuurlijk bij voorkeur met ervaring in genoemde werkzaamheden.
Wil je meer weten over deze functie bel dan met Jaap Wiersma, 06-11769989 Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Mail naar Astrid en Mirjan van PZ sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl
Calculator
Voor het zelfstandig calculeren van GWW-werken, het opstellen van offertes en projectvoorstellen, deelnemen in Tenderteams en prijzen opvragen en offertes vergelijken. Hiervoor heb je een civiele opleiding op MBO of HBO niveau, minimaal 3 jaar ervaring in GWW en relevante calculatie ervaring en ervaring met RAW en geïntegreerde contracten. Bij voorkeur kunnen werken met Ibis Infra (KPD). Het heeft een pré indien je beschikt over ervaring in het werken met UAV-gc en/of het calculeren van civiele betonbouw en/of groenbestekken.
Mocht je niet op alle punten op dit profiel aansluiten, maar wel affiniteit hebben met civiele techniek en beschikken over voldoende ambitie om calculator te worden binnen ons mooie familiebedrijf, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan de (opleidings) mogelijkheden bespreken. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op. Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de vacature kun je terecht bij Astrid of Mirjan van de afdeling Personeelszaken van Van Wijk Nieuwegein.

EMVI Schrijver / Redacteur
De EMVI schrijver die ons team komt versterken, draagt zorg voor het coördineren, afstemmen, schrijven- en redigeren van teksten, concepten en prestaties om zo te voldoen aan de klantvraag en om zoveel mogelijk EMVI punten te scoren. Dit doe je door op zoek te gaan naar de meest actuele kennis die past bij een bepaald EMVI-onderdeel door het houden van o.a. interviews, brainstormsessies met het tenderteam, onderzoek naar klantvraag, etc. Je draagt vervolgens zorg voor de redactionele uitwerking van het kwalitatieve deel van de inschrijving en de tenderdoelstellingen. Als EMVI Redacteur ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van de ‘beste prijs – kwaliteit verhouding’. Je bent “realisatie” gericht en d.w.z. dat je uitvoeringsgericht denkt. Je doorgrondt de klantvraag en je collega’s in het Tenderteam (Kostprijsdeskundige, Projectleider, Tendercoördinator etc.). Het doel is dat je met de vrijgekomen informatie een “winnend” plan van aanpak weet te produceren. Voor deze functie heb je bij voorkeur een  HBO/WO opleiding (bijv. Civiele techniek of Technische Bedrijfskunde) en ervaring met creatief schrijven, redigeren en verslagleggen van EMVI stukken. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op.

Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de vacature kun je terecht bij Astrid of Mirjan van de afdeling Personeelszaken van Van Wijk Nieuwegein.
Uitvoerder GWW
Met de dagelijkse leiding op en coördinatie van een project, voor het  maken van de planning, maatvoering en kostenbewaking en het aansturen van uitvoerend personeel. Met minimaal opleiding MTS GWW of gelijkwaardig niveau en ervaring in GWW. Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.
Grondwerkers
Hoofdtaken:
Voor het leggen van PVC en betonriool, het stellen van kolken en voorbereidingswerkzaamheden t.b.v. straatwerk. ervaring is natuurlijk een pre en een rijbewijs B zeer gewenst. Je bent in bezit van geldig VCA certificaat. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op. Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.
Calculator / Werkvoorbereider
Voor het zelfstandig calculeren en/of werkvoorbereiden waaronder het opvragen van prijzen en offertes vergelijken, contact onderhouden met opdrachtgevers en opstellen van planningen. Hiervoor beschik je over een minimaal civiele opleiding op MBO of HBO niveau en ruime ervaring in GWW en relevante calculatie ervaring en ervaring met ISO 9001 en VCA**
Het heeft een pré indien u beschikt over ervaring in het maken van EMVI-plannen, het werken met UAV-gc en/of het calculeren van groenbestekken. Geïnteresseerd? Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.

Machinist Mobiele Kraan

Wat een machinist op een mobiele kraan doet vergt natuurlijk niet veel toelichting. Jij als vakman weet wat het vak inhoudt. Daar is kennis en kunde voor nodig.Geïnteresseerd? Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.

Machinist Asfaltmachine

Wat een machinist op een asfaltmachine doet vergt natuurlijk niet veel toelichting. Jij als vakman weet wat het vak inhoudt. Daar is kennis en kunde voor nodig.Geïnteresseerd? Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.

Walsmachinist 

Wat een machinist op de wals doet vergt natuurlijk niet veel toelichting. Jij als vakman weet wat het vak inhoudt. Daar is kennis en kunde voor nodig.Geïnteresseerd? Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.

Balkman

Wat een balkman op de asfaltset doet vergt natuurlijk niet veel toelichting. Jij als vakman weet wat het vak inhoudt. Daar is kennis en kunde voor nodig.Geïnteresseerd? Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.

Asfalt-afwerker

Wat een asfalt-afwerker doet vergt natuurlijk niet veel toelichting. Jij als vakman weet wat het vak inhoudt. Daar is kennis en kunde voor nodig.Geïnteresseerd? Mail naar sollicitatie@vanwijknieuwegein.nl of bel 030-6061555. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken.

Open sollicitatie

Staat de vacature waar jij naar zoekt niet in onze openstaande vacatures, maar ben je geïnteresseerd in onze organisatie. Vul dan onderstaand formulier in en motiveer jouw sollicitatie!

Contact